Apa Sampeyan Bisa Nggawe Kanggo Nggawe Isi sing Luwih

Apa Sampeyan Bisa Nggawe Kanggo Nggawe Isi sing Luwih

Apa Sampeyan Bisa Nggawe Kanggo Nggawe Isi sing Luwih

Hot

Thursday, December 28, 2017

Apa Sampeyan Bisa Nggawe Kanggo Nggawe Isi sing Luwih

December 28, 2017 0

Ngiklanake gambar sampeyan ora umum minangka prasaja prasaja lan, sacara reguler, katon kaya yen sampeyan kudu ngupayakake kanggo entuk hasil sing arep dilakoni. Temtunipun, saben inti saka substansi sing sampeyan enggo bareng karo pengarepan saka nomer sing terus nambah individu fokus ing gambar lan dadi diikat munggah karo apa sampeyan ngomongake lan apa sing sijine kasebut.

Paling penting, duplikat kudu kelas siji

Temenan, pokok sing kudu rampung yaiku nduwe merek sing disenengi wong liya. Dadi yen bisa, ora cukup kanggo mung duwe gagasan. Sampeyan uga kudu ngetrapake individu liyane babagan apa wae ing cara sing ora mung kuwatir nanging sampeyan uga kudu kanthi efektif nemtokake carane njaluk individu liyane kanggo ngenali karo apa sing sampeyan ngandika babagan kanggo merek kasebut kanthi interfacing karo wong-wong mau ing tingkat antusias.

Karo regane inti sampeyan, ing kasempatan sing sampeyan tindakake kanthi tepat, saben wektu sampeyan nuduhake isi, bakal luwih apik tinimbang wektu sadurungé lan individu bakal ngenali karo apa sing lagi nyatakake luwih saka suwene wektu diwaca isi sing dikirim. Iku dhasar. Ing kasempatan sing dikarepake sampeyan ora nambah sawise sawetara wektu, sampeyan ora bakal entuk kesempatan kanggo ngundakake bisnis lan sambungan sing diwenehake karo wong liya. Kathah ingkang sami kaliyan gesang sanès, manawi inti panjenengan dorman, bisnis panjenengan badhé tetep liwati. Iku pancen ngelawan kabeh sing perlu amarga sing bakal rampung kabeh. Kabeh barang sing dipikir, aja padha sumelang ing kasunyatan sing ana sawetara gerakan sing bisa nggawe sing bakal nggawe inti kabeh luwih kuat lan kanthi cara iki luwih sukses kanggo bisnis sampeyan. Tip kudu disambungake kanthi konsisten (utawa, kaya cedhak saben dina sing bisa ngawasi).

Maca, maca, maca artikel iklan: Sengaja, ana ukuran data sing ora bisa diakses sadurunge ing web; Sanadyan, ana sawijining subjek tartamtu sing kudu ditelusuri saben dina wiwit sampeyan dikuwasani kanthi ngusir bisnis sampeyan. Sampeyan kudu maca artikel liya ing sawijining titik iklan saben dina. Iku bakal mbantu sampeyan tambah gelar lan sampeyan pangerten. Sampeyan uga bakal mbantu sampeyan mikir kabeh luwih adaptably lan kanggo nimbang hasil potensial sing bisa uga ora mlumpat metu ing sawetara wektu bubar. Nalika sampeyan nganggep bisnis sampeyan, sampeyan bakal ngerti sing iklan ing tengah lan perusing bakal mbantu sampeyan nguatake pusat kasebut. Artikel iklan dituduhake kanggo ngobrol (pengiklan iku grup kapentingan sing dituju). Kanthi sengaja, pengiklan minangka wong sing kuat banget. Wiwit kuwi, sifat komposisi artikel kasebut mesthi bakal apik banget.

Maca, maca, maca apa-apa: Nalika sampeyan wis dewasa, apa wong-wong sampeyan lan guru-guru wis tau nyatakake yen sampeyan ora bakal peduli apa sing maca anggere maca? Kabeh iku dianggep, gagasan sing padha ditrapake kanggo kahanan iki. Yen sampeyan wis nemokake artikel dina acara dina, sampeyan kudu entuk potongan sing beda-beda kanggo maca. Minangka menehi bathi minangka artikel showcasing kanggo bisnis sampeyan, sampeyan bakal seneng ora nggolongake dhewe kanthi mung ngelingake artikel. Kabeh prakara, sampeyan kudu seimbang lan nyenengake kanthi tujuan sing bisa ngirim apa sing kudu ana ing macem-macem pendekatan kanggo individu liyane. Sampeyan kudu ijol-ijolan sing kudu didol. Mangkono cara sampeyan bakal gawé asosiasi sing kuat lan tetep karo individu liya.

Bungkus jiwa sampeyan babagan apa kapentingan klompok sing dimaksudake: Sampeyan bisa entuk perasaan sing becik babagan kelompok kapentingan sing wis ditemtokake kanthi menehi wawasan sing jelas babagan apa sing diwenehake. Apa wae (dawane ora ditadhahi), sampeyan uga kudu maca. Iku bakal mbantu sampeyan kanggo ngerteni individu kelompok tujuan sampeyan kabeh luwih. Motivasi utamane sing dikarepake kok penting banget (saéngga penting) amarga, samubarang kabeh dianggep, grup kapentingan sing dituduhake ana ing cara rotasi sing ngandhani apa sing kudu diterangake. Sing penting banget. Sampeyan ora kritis yen sampeyan pancen unik ing babagan sing subyek sing kuwatir, anggere jalur sing nyusun substansi kuwi banget. Njupuk gagasan sing sampeyan pracaya iku penting (tanpa kapenuhan ing kemungkinan wong liya wis diwetokake ing tema sing padha) pancen cocok. Oalah, sampeyan bisa nyipta unggul saka mayoritas supaya sampeyan kudu ngeculake kabeh!

Nyusun saben dina: bener yen sampeyan bakal nyipta inti sing apik lan efektif, sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan iku esai oke. Sing njupuk hone. Kathah sami kados Carnegie Hall! Luwih sampeyan nyipta, luwih apik sampeyan bakal njaluk ing. Kajaba iku, kanthi apa wae sing ana ing urip sing nguri-nguri, sanajan sampeyan ora nggarap karya, sampeyan ora bisa ngrampungake apa sing kudu rampung. Ing kasunyatan sampeyan sing individu sing rame (sing, tanpa mangu, sampeyan bakal) sampeyan ora bisa aran yen sampeyan duwe energi cukup kanggo nyipta saben dina. Dadi sing bisa, mesthine ana kabutuhan. Nggawe ora mesthi salah siji saka panjenengan.

Ana inti sing wis ana: Yen sampeyan nggabung substansi lan mbagekake sadurunge, bebener saka prakara iku cukup kanggo nyedhiyakake marang individu liyane. Ing acara sing nduweni level legitimasi, manfaat bakal bali kanggo ndeleng carane sampeyan bisa maneh nyukupi kanthi cukup karo goal sing bisa nampa jarak tempuh maneh. Ora ana motivasi ing endi kok sampeyan kudu reexamine roda mesthine. Nganggo kembali tingkat cocok yaiku latihan bisnis swara. Sampeyan uga bakal ngidini sampeyan duwe kesempatan luwih kanggo fokus ing bagean bisnis sing luwih penting.

Nonton video sing wis dadi sensasi web: Yen video wis disebarake ing saindhenging web, wis rampung minangka apa sing mesthine. Aktivitas sampeyan kanggo nggawe raos ngapa wis dadi sensasi web kanthi gol sing bisa sampeyan gunakake gagasan kasebut menyang video kasebut dhewe. Ora bakal ngilangi wektu sing luwih akeh saka dina. Rekaman kuat kanggo paling ora luwih saka 3 menit (paling gedhe). Iku kabeh sing kudu ekstra kanggo nonton. Nanging, saestu penting sampeyan nimbang-nimbang babagan apa sing sampeyan ngati-ati supaya sampeyan bisa mangerteni apa sing ditulis dening produser video.

Njupuk pirang-pirang menit kanggo dhewe: Yen sampeyan dikalahake utawa kuwatir ing tengah-tengah hari lan sampeyan ora seneng nanggepi nglangi, sampeyan ora bakal mikirake karya sing paling apik. Sawetara menit ora bakal mènèhi pengaruh marang dina lan bakal nggawe sampeyan luwih nguntungake. Sampeyan uga bakal nggawe sifat karya lan komunikasi sampeyan luwih apik. Iku patut dilakoni kanthi alasan sing bener, sanajan kabeh masalah.
Read More